Térburkolás-Gépi földmunka
Képgaléria


Térburkolás-Gépi földmunka

Útépítés - térburkolás

Hosszú évek tapasztalata bizonyítja, hogy egyre több helyen váltja fel a térkő, a hagyományos beton és aszfalt burkolatokat. Ez a hazánkban még viszonylag újnak mondható burkolási mód lehetővé teszi, hogy kertjének zöld területei összhangba kerüljek a járófelületekkel. Vállaljuk térburkolatok, díszburkolatok és természetes kőburkolatok elhelyezését tereken, járdákon, kerti utakon és lépcsőkön.

Cégünk eddig több ezer négyzetméter díszburkolatot fektetett le mind magánszemélyek, mind cégek részére. Változó igényeket kellett teljesítenünk a nagy teherbírástól kezdve a különböző terepszintek és a különböző típusú burkolókövek összeépítésén keresztül a későbbi folytatás lehetőségének megadásáig.

A díszburkolatok készítéséhez teljes technikai háttérrel rendelkezünk. Előzetes felmérés alapján, pontos árajánlatot és anyagkimutatást végzünk, tehát a megrendelő pontosan tudni fogja a bekerülési költséget, elkerülve ezzel a meglepetéseket.Gépi földmunkák
Tereprendezés, föld és murvaterítés, árokásás, pincetömb kiemelés, bontás mindenféle gépi és kézi földmunka gyors, pontos és szakszerü elvégzését vállaljuk munkagépeinkkel és megbízható szakmai háttérrel.

H-9024 Győr, Bem tér 10/A. | Telefon/Fax: +36 96 527 000
| www.baumahungaria.hu