Generálkivitelezés
Képgaléria


Generálkivitelezés

Családi házak generál kivitelezése
Cégünk vállalja hagyományos szerkezetű családi házak építését teljeskörű kivitelezéssel. Kész tervek alapján készítjük el ajánlatunkat, melyek teljes részletességgel, a legapróbb munkafolyamatok mélységéig láthatóvá teszik a megrendelő számára az építkezés menetét az alapoktól a teljes befejezésig.


Társasházak
Vállaljuk társasházak szerkezetépítését, teljeskörű kivitelezését. Cégünk kialakult alvállalkozói körrel dolgozik együtt, mely garancia a minőségi munkára, a határidők pontos betartására. Az elmúlt évek eredményessége lehetővé tette a folyamatos fejlődést, amit az általunk kivitelezett épületek minősége is bizonyít.


Lakás felújítás, belsőépítészet
Profilunk széleskörű, kész tervek illetve helyszíni felmérés alapján készítünk ajánlatot. Vakolás, hideg- és melegburkolatok készítése, szárazépítés, belső festés, gépészeti és villanyszerelési vezetékek és berendezések cseréjében és felújításában tapasztalt munkatársak állnak a megrendelő segítségére.


Ipari létesítmények
Ipari csarnokok és kiszolgáló épületeik generál kivitelezését vállaljuk korrekt határidőkkel, és kiváló minőségű szakmunkával, referenciával.

 
H-9024 Győr, Bem tér 10/A. | Telefon/Fax: +36 96 527 000
| www.baumahungaria.hu